Kategori produk

10L menyembur hawa

10L menyembur hawa

Pada kelajuan tinggi pengeringan, selepas menyembur cecair bahan, permukaan bahan akan dinaikkan sangat. Aliran udara panas, 95% ~ 98% air boleh evaporated pada seketika. Masa bagi melengkapkan pengeringan yang memerlukan hanya beberapa saat.

Product Details

Jika anda sedang mencari untuk kimia, biologi, farmaseutikal dan makanan 10l semburan hawa dari China 10l semburan pengering, emparan semburan pengering, Mesin pengering 10l dengan semburan emparan, semburan susu hawa, menyembur peralatan pengeringan, menyembur pengeringan pengeluar industri makanan, pembekal dan facoty, atau menyemak 10l semburan pengering penyesuaian dan desing dengan profesional pembekal di China, sila berasa bebas untuk menghubungi Toption instrumen.

1. ciri-ciri

1) pada kelajuan tinggi pengeringan, selepas menyembur cecair bahan, permukaan bahan akan dinaikkan sangat. Aliran udara panas, 95% ~ 98% air boleh evaporated pada seketika. Masa bagi melengkapkan pengeringan yang memerlukan hanya beberapa saat.

2) ini adalah sesuai terutamanya untuk pengeringan bahan-bahan sensitif haba. Produk akhir sendiri keseragaman baik, mobiliti, membubarkan kapasiti. Dan produk akhir tinggi dalam kesucian mereka dan baik dalam kualiti mereka. Prosedur pengeluaran adalah mudah dan pengendalian dan kawalan yang mudah. Cecair dengan kelembapan kandungan 40 ~ 60% (untuk bahan-bahan khas, kandungan boleh mencapai 90%.) boleh dikeringkan menjadi produk serbuk atau zarah sekali satu-satu masa.

3) selepas pengeringan, Terdapat tiada keperluan untuk memecahkan dan menyusun, dan mengurangkan prosedur-prosedur operasi dalam pengeluaran dan mempertingkatkan kesucian produk. Diameter zarah produk, meningkat dan kandungan air boleh ditukar melalui perubahan keadaan operasi dalam satu skop yang tertentu. Ia adalah sangat mudah untuk menjalankan kawalan dan pengurusan.

2.principle:

1) selepas telah ditapis dan dipanaskan udara memasuki Penyaman seseorang Pengedar atas pengering. Udara panas masuk ke dalam Bilik pengeringan dalam bentuk lingkaran dan seragam. Melewati sprayer emparan berkelajuan tinggi pada bahagian atas Menara, cecair bahan akan putar dan disembur ke dalam manik cecair kabus yang sangat halus.

2) melalui masa singkat sangat menghubungi udara haba, bahan-bahan yang boleh dikeringkan menjadi produk akhir. Produk akhir akan disalurkan terus daripada bahagian bawah Menara pengeringan dan daripada cyclones itu. Gas buangan akan dilepaskan dari blower.

3.Application:

1) spray hawa boleh digunakan dalam pelbagai di mana pengeluaran sampel serbuk mengalir bebas adalah diperlukan. Teknik ini telah diproses bahan-bahan dalam bidang-bidang berikut berjaya:

Minuman, perisa dan pewarna, susu dan produk telur, loji dan memetik sayur-sayuran, farmaseutikal, bahan-bahan sensitif haba, plastik, polimer dan resin, minyak wangi, seramik dan bahan-bahan yang lebih maju, sabun dan detergen, darah, dyestuffs, barang makanan, pelekat, oksida, tekstil, tulang, gigi dan gigi Amalgan dan lain-lain lagi.

2) kebanyakan penyelesaian dan supernsions boleh menjadi semburan yang dikeringkan menyediakan bahawa produk yang dihasilkan mempunyai ciri-ciri bahan.

3) ia adalah popular dalam bidang makanan, biologi, bahan, farmasi, Universiti, dan Institut R & D, dan lain-lain terutama untuk memproses bahan sensitif suhu, misalnya, serbuk, kerana bahan hanya sentuh udara untuk seketika supaya haba tidak memusnahkan komponen bahan.

Parameter teknikal

Item

Unit

TP-S100

Kapasiti Max

ml/j

10L/h

Julat suhu salur masuk udara

50° C ~ 300° C

Julat suhu udara outlet

30° C ~ 150° C

Sistem semburan

/

Muncung emparan

Kuasa Pemanas elektrik

kW

28

Sumber haba

/

Elektrik

Serbuk kering mengambil semula kadar

%

≥98

Putar kelajuan

RPM

22000

Diameter dulang semburan

mm

80

Garis pusat cakera atomizing

mm

80

Dimensi

mm

2500 * 1600 * 2800

Penyejatan lembapan maksimum

Kg/h

10

Mod pemanduan kepala semburan

/

Pemacu mekanikal


Hot Tags: 10l semburan pengering, emparan semburan pengering, Mesin pengering 10l emparan sembur, sembur susu pengering peralatan pengeringan sembur, menyembur pengeringan dalam industri makanan, China, pengeluar, kilang, pembekal, pembekal di China, penyesuaian, rekabentuk, kimia, biologi, farmaseutikal, makanan
Barangan yang berkaitan
Feedback
Siasatan
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Hubungi kami
Address: TaiBai Road, Daerah YanTa, Xi'an, China
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Hakcipta Terpelihara © Toption instrumen Co., Ltd hak cipta terpelihara.